PRIOPĆENJE ZA JAVNOST MINISTARSTVA UNUTARNJIH POSALOVA

336 0

Manijački trend i suluda zabava pojedinaca da se oblače u klaunove, šeću gradom plaše i napadaju ljude pojavila se u SAD. Nastrani trend čini se stigao je i u Hrvatsku.

 

ZAGREB – Zbog pojačanog interesa javnosti za pojavu klaunova koji na ulicama plaše građane, obavještavamo građane da policijski službenici provjeravaju svaku zaprimljenu dojavu. Izvršenim provjerama utvrdili smo da su za sada evidentirane dvije takve dojave i to u PU osječko-baranjskoj. Izlaskom na mjesto događaja policijski službenici nisu bili u mogućnosti niti potvrditi niti opovrgnuti istinitost takvih dojava. Druge policijske uprave koje se spominju u medijskim natpisima za sada nisu zabilježile takve dojave.

 

Ukoliko građani raspolažu saznanjima o navedenim događajima ili sami budu u situaciji da ih se na bilo koji način straši, u svakom slučaju mogu i trebaju o tome izvijestiti policiju pozivom na broj 192.

 

O svakoj takvoj dojavi policija će neodložno postupiti i ovisno o utvrđenom činjeničnom stanju poduzeti mjere i radnje iz svoje nadležnosti – navodi se u priopćenju.

 

Manijački trend i suluda zabava pojedinaca da se oblače u klaunove, šeću gradom plaše i napadaju ljude pojavila se u SAD. Nastrani trend čini se stigao je i u Hrvatsku.

Related Post

MATICA HRVATSKA NOVA GRADIŠKA

Autor - 28/06/2015 0
NOVA GRADIŠKA, 28. lipanj 2015. – U organizaciji novogradiškog Ogranka Matice hrvatske 26. je lipnja upriličeno predstavljanje 15. broja Godišnjaka,…

U NOVU GODINU UZ NOVOROĐENU DJECU

Autor - 01/01/2015 0
Župan Danijel Marušić i gradonačelnik Željko Bigović posjetili i darivali rodilje u novogradiškoj bolnici NOVA GRADIŠKA / SLAVONSKI BROD, 1.…