Priveden ubojica 64-godišnjaka

1249 0

SLAVONSKI BROD – Operativnim radom policijskih službenika Policijske uprave brodsko-posavske, razriješeno je kazneno djelo ubojstva 64-godišnjaka u Slavonskom Brodu.
Policijski službenici su nakon dojave (3. svibnja) o pronalasku mrtve muške osobe u obiteljskoj kući u Slavonskom Brodu potvrdili istinitost dojave. U zajedničkoj suradnji policije i Županijskog državnog odvjetništva proveden je očevid. Potvrđeno je, da se radi o 64-godišnjaku iz Slavonskog Broda, koji je preminuo od zadobivenih višestrukih ozljeda po glavi i tijelu.
Policijski službenici su u cilju pronalaska počinitelja kaznenog djela ubojstva proveli opsežno kriminalističko istraživanje. Poduzeli su odgovarajuće mjere i radnje, utvrdili bitne činjenice, te obavijesnim razgovorima sa više osoba prikupili korisne informacije.
Očevidom i prikupljenim saznanjima utvrđene su činjenice prema kojima se za počinjenje kaznenog djela ubojstva sumnjiči 42-godišnjak, kojega će policija danas, u poslijepodnevnim satima uz kaznenu prijavu predati pritvorskom nadzorniku Policijske uprave brodsko-posavske, a potom dovesti i predati na daljnje postupanje Županijskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

Related Post

Izložba Gordane Bralić

Autor - 05/11/2019 0
Fascinira čistoća radova u metežu današnjih vizualnih i inih podražaja… NOVA GRADIŠKA – Odmjereni odnosi crnoga i bijeloga gotovo uvijek…