PROCESUIRANI: Pod utjecajem alkohola remetili javni red i mir, vrijeđali i psovali konobaricu, policajce i zaštitara

1245 0

NOVA GRADIŠKA / SLAVONSKI BROD, 12. lipnja 2020. – U vremenu od 10. do 12. lipnja, policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske intervenirali su tri puta povodom dojave o remećenju javnog reda i mira na području Nove Gradiške i Slavonskog Broda.

U prvom slučaju, dana 11. lipnja, u 17.45 sati, na području Nove Gradiške, 35-godišnjak je galamio i riječima vrijeđao zaposlenicu ugostiteljskog objekta jer mu nije poslužila alkoholno piće, te je sam iz rashladne vitrine uzeo nekoliko boca alkoholnog pića, ne plativši račun od stotinjak kuna. Također je bez povoda vrijeđao 59-godišnjeg gosta, a po dolasku policijskih službenika nastavio je remetiti javni red i mir vikom, galamom i psovanjem.

U drugom slučaju (11. lipnja), oko 4 sata, u Novoj Gradiški, 31-godišnjak je vikao i galamio na 20-godišnjakinju koja je pored njega prolazila osobnim automobilom. Potom su 26-godišnjak i 38-godišnjak sa kojima je 20-godišnjakinja bila prethodno u društvu, prišli 31-godišnjaku i verbalno ga napali, no on se udaljio i pozvao policiju. Sva trojica su bili pod utjecajem alkohola.

U Slavonskom Brodu, dana 12. lipnja, oko 1 sat, unutar ugostiteljskog objekta, javni red i mir (vikom, galamom i psovanjem) je remetio 35-godišnjak, jer mu zaposlenica nije uslužila alkoholno piće. Također je galamio i psovao na zaštitara, te potom na policajce koji su postupali prema njemu.

Policijski službenici protiv svih prekršitelja podnose optužne prijedloge Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Related Post

Autor - 29/04/2019 0
TATJANA KOSTANJEVIĆ Tatjana Kostanjević rođena je 1963. u Rijeci. Diplomirala je kiparstvo na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu 1988. godine.…

BRODSKO POSAVSKA ŽUPANIJA

Autor - 21/11/2014 0
SLAVONSKI BROD, 21. studeni 2014. – Završna konferencija projekta „Malo poduzetništvo – velike mogućnosti”, koji je Brodsko-posavska županija provodila proteklih…

MODES: MODERNA DEMOKRATSKA SNAGA

Autor - 07/01/2017 0
Nevjerojatno je da poslanik premijera Republike Srbije dođe usred Zagreba i Božićnu čestitku pravoslavnim vjernicima začini najavom rata Hrvatskoj riječima…