PRODAVAO MARIHUANU

761 0

SLAVONSKI BROD, 8. prosinac 2015. – Policijski službenici su jučer zbog sumnje u zlouporabu opojnih droga proveli kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjakom s područja općine Sibinj.

 

Kod njega je policija pronašla oko 42 grama suhe zelene biljne tvari pakirane u nekoliko PVC vrećica za koju se preliminarnim testom dobila pozitivna reakcija na marihuanu, također je kod njega pronađena jedna precizna digitalna vaga s tragovima zelene biljne tvari i vrećica sa nekoliko stotina sjemenki nalik na sjemenke indijske konoplje.

 

Pronađenu vagu i biljne tvari policija je uz potvrdu od njega oduzela zbog sumnje da je posjedovao drogu radi daljnje prodaje.

 

Mladić je osumnjičen da je u više navrata neovlašteno prodavao opojnu drogu tipa marihuana većem broju osoba među kojima i maloljetnoj osobi. Policijski službenici će protiv njega nadležnom državnom odvjetništvu dostaviti kaznenu prijavu zbog kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

Related Post

POGINUO TRAKTORIST

Autor - 04/07/2013 0
Jučer, oko 17.20 sati, u Sikirevcima se dogodila prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao 47-godišnji vozač traktora. Do prometne…

IMALI SU SREĆE

Autor - 23/08/2016 0
SLAVONSKI BROD – U ponedjeljak, 22. kolovoza oko 23,40 sati na kolniku županijske ceste 4202 u mjestu Vranovci dogodila se…