ProknjižiMe by Mirela Relković: Mladi i poduzetni

262 0

Dopustite da Vam danas predstavim još jednu inicijativu u koju sam se i sama uključila, a upravo iz potrebe mentoriranja kako bih svoje iskustvo podijelila upravo s onima koji dolaze – a to su mladi poduzetnici. Također sam i članica Predsjedništva i projektna menadžerica aktivnosti koje dolaze u sklopu inicijative.

U današnjem turbulentnom svijetu, gdje se brzina promjena čini neizbježnom, važno je imati pokretačke snage koje će izazvati status quo i potaknuti održivi napredak. Upravo to je ono što čine Mladi i Poduzetni, nevladina asocijacija koja spaja mladost i iskustvo kako bi oblikovala bolju budućnost za Hrvatsku. Evo kako se predstavljaju:

 

Povezivanje Mladih i Iskusnih: KreiranjeOdrživog Napretka

Naša misija nije samo poticati već i ostvariti inkluzivno okruženje gdje se mladi pojedinci i iskusni stručnjaci međusobno potiču i podržavaju. Kroz našu web platformu i različite kampanje, nudimo inspirativne priče, događaje te prilike za suradnju i ostvarenje poslovnih ideja. Naša meet up druženja pružaju prostor za dijalog i izgradnju međugeneracijskih odnosa, dok se kroz razmjenu znanja i mentorstvo gradimo dinamično okruženje za rast i razvoj.

Edukacija i Inovacija: Ključ za Budućnost

Osporavamo zastarjele norme i stavljamo naglasak na obrazovanje, znanje i sposobnosti kao temelje za donošenje odluka i ostvarenje ciljeva. Kroz edukacijske programe i seminare, potičemo mlade da razvijaju svoje potencijale i ostvare svoje snove. Uz podršku strateških partnerstava s kompanijama, institucijama te istaknutim pojedincima, stvaramo okruženje koje potiče inovacije i stvara nove prilike za sve nas.

Jačanje Financijske Neovisnosti: Put prema Samostalnosti

Kroz projekte poput slikovnice “Ja sam mali (mladi) poduzetnik” te poticanjem samostalnih projekata u različitim područjima, potičemo mlade na put ka financijskoj neovisnosti. Edukacija o financijskom upravljanju i poticanje razvoja novih vještina ključni su elementi našeg programa, kako bismo mladima omogućili ostvarenje njihovih životnih ciljeva i snova.

Kreiramo Budućnost: Kongres Mladi i Poduzetni 2025.

Najavljujemo Kongres Mladi i Poduzetni, događaj koji će biti središnja točka naših napora za oblikovanje progresivne i održive budućnosti. Kongres će biti mjesto gdje će se razmjenjivati ideje, poticati dijalog i promicati vizija poduzetne Hrvatske. Umjesto da se bavimo prošlošću, fokusiramo se na sadašnjost i budućnost, kako bismo stvorili bolje sutra za sve nas.

Zajedno Stvaramo Promjene

U Mladih i Poduzetnih vjerujemo da su mladi snaga koja može transformirati društvo. Kroz naše projekte i inicijative, potičemo suradnju, inovacije i održivi razvoj, jer zajedno možemo izazvati status quo i krojiti bolju budućnost za Hrvatsku. Pridružite nam se u ovom putovanju prema naprijed!

#MladiiPoduzetni #BudućnostHrvatske

Kako se i sami možete priključiti možetesaznati na https://mladipoduzetni.hr/, a naravno i na svim društvenim mrežama!

Mirela

Related Post