PROMETNA NESREĆA

667 0

ORUBICA, 16. listopad 2012. – Danas, oko 10.30 u Policijskoj postaji Nova Gradiška zaprimljena je dojava o prometnoj nesreći koja se dogodila u Orubici, gdje je u Ulici J. J. Štrosmajera osobno vozilo naletjelo na biciklisticu (1979.)

 

Biciklistica je zadobila teške tjelesne ozljede opasne po život i naknadno je iz Opće bolnice u Novoj Gradiški prevezena u bolnicu u Slavonskom Brodu.

 

-Prometna nesreća se dogodila, jer je 39-godišnjak upravljajući Golfom započeo pretjecati 33-godišnju vozačicu bicikla, ne vodeći računa da tu radnju može učiniti bez opasnosti, koja je u tom trenutku započela skretanje ulijevo u smjeru kolnog ulaza, pa je došlo do udara vozila u bicikl. Biciklistici je ukazana liječnička pomoć, prevezena je u bolnicu u Novu Gradišku, gdje su ozljede okvalificirane kao teške, a nakon toga je prevezena na liječenje u bolnicu u Slavonskom Brodu. Policija u suradnji sa državnim odvjetništvom, protiv 39-godišnjaka podnosi kaznenu prijavu, a protiv 33-godišnjakinje optužni prijedlog – priopćila je Policijska uprava Brodsko-posavska.

 

Foto: ilustracija

Related Post