PROMETNA NESREĆA KOD ZAPOLJA

366 0

NOVA GRADIŠKA – Sinoć (29. listopada), oko 18.20 minuta, na županijskoj cesti 4178 u blizini Zapolja, dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao 53-godišnji traktorista.

Očevidom je utvrđeno da je do prometne nesreće došlo, jer 51-godišnjak upravljajući osobnim automobilom zbog neprilagođene brzine nije na vrijeme ispred uočio traktor koji se kretao u istom smjeru.

Traktorom (neregistriran i tehnički nepregledan, bez ispravnih prednjih i stražnjih svjetala s priključkom), upravljao je 53-godišnjak.

Pritom je došlo do udara osobnog automobila u stražnji kotač traktora, koji se od udarca zanio te preko travnate bankine sletio u kanal, gdje se prevrnuo, prikliještivši vozača.

U ovoj prometnoj nesreći smrtno je stradao 53-godišnji traktorista, dok je 49-godišnja putnica iz osobnog automobila lakše ozlijeđena.

Tijekom trajanja očevida promet je na spomenutoj dionici županijske ceste bio zatvoren od 18.20 do 22.30 minuta te preusmjeravan obilazno.

Policijski službenici protiv 51-godišnjaka dostavljaju kaznenu prijavu općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u kazneno djelo izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

(foto: ilustracija)

Related Post