PROMETNA NESREĆA NA AUTOCESTI

432 0

NOVA GRADIŠKA, 6. kolovoza 2015. – Dana 5. kolovoza, oko 10.20 sati, na autocesti A3, kod Nove Gradiške, dogodila se prometna nesreća u kojoj su dvije osobe teško ozlijeđene, dok su tri osobe lakše ozlijeđene

(državljani Velike Britanije). Policijski službenici su očevidom utvrdili, da je do prometne nesreće došlo, jer se 36-godišnjakinja prilikom upravljanja osobnim automobilom Mercedes (GB registracijskih oznaka) nije kretala sredinom obilježene prometne trake, već je u zanošenju sletjela sa kolnika, udarivši vozilom u smjerokazni stupić. Vozilo se pritom na travnatoj površini višestruko prevrnulo.

 

U prometnoj nesreći dvije osobe u dobi od 13 i 18 su teško ozlijeđene, dok su tri osobe (vozačica, 37-godišnji suvozač i 10-godišnje dijete) lakše ozlijeđeni. Ozlijeđenim osobama je pružena hitna medicinska pomoć, te su prevezeni u bolnicu u Novoj Gradiški gdje su zadržani na daljnjem liječenju. Policijski službenici protiv 36-godišnjakinje podnose kaznenu prijavu općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u kazneno djelo izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

Related Post