PROMETNA NESREĆA NA AUTOCESTI KOD G. BOGIĆEVACA

1320 0

NOVA GRADIŠKA, 7. listopada 2016. -Na južnoj kolničkoj traci autoceste A3, kog Gornjih Bogićevaca, sinoć, oko 21.35 minuta, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala.

U zajedničkoj suradnji županijskog državnog odvjetništva i policije, obavljen je očevid kojim je utvrđeno da je do prometne nesreće došlo, jer se 45-godišnjak (državljanin Srbije), nalazio u svojstvu pješaka pored zaustavljenog osobnog automobila, kojim je prethodno upravljao na desnoj voznoj kolničkoj traci. Potom je došlo do udara tegljača (bosansko hercegovačkih registracijskih oznaka), kojim je upravljao 43-godišnjak (državljanin Bosne i Hercegovine) u stražnji dio osobnog automobila i pješaka. U ovoj prometnoj nesreći smrtno je stradao 45-godišnjak. Policijski službenici o prometnoj nesreći dostavljaju obavijest županijskom državnom odvjetništvu- priopćila je Policijska uprava brodsko-posavska.

Related Post

Autor - 05/08/2011 0
Iza poginulih roditelja ostalo je petero djece. Dvoje je punoljetno, a troje maloljetne djece pohađaju drugi i osmi razred osnovne…