PROMETNA NESREĆA NA AUTOCESTI KOD OKUČANA

243 0

OKUČANI – Dana 13. studenoga, oko 6.40 minuta, na južnom dijelu autoceste A3, u blizini Okučana, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala.

Očevidom u zajedničkoj suradnji policijskih službenika i županijskog državnog odvjetništva, utvrđeno je da je do prometne nesreće došlo, jer se 21-godišnjak upravljajući osobnim automobilom nije u jednom trenutku kretao sredinom obilježene prometne trake, već je prešao na travnatu površinu. Potom se vozilo u zanošenju više puta prevrnulo, pri čemu je vozač ispao iz vozila.

U ovoj prometnoj nesreći smrtno je stradao 21-godišnji vozač.

Policijski službenici o prometnoj nesreći dostavljaju izvješće općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu – priopćila je Policijska uprava Brodsko-posavska.

 

Kako doznajemo radi se policajcu koji radi u Policijskoj upravi zagrebačkoj, a rodom je iz Kaptola. Vraćao iz noćne smjene i vjerojatno zaspao za volanom. Djelatnici hitne pomoći su ga na mjestu nesreće reanimirali, no od zadobivenih ozljeda ubrzo je preminuo.

Related Post

VATROGASNO DRUŽENJE NA STRMCU

Autor - 16/08/2011 0
STRMAC, 14. kolovoza 2011. – Još jedno, četrnaesto po redu druženje članova dobrovoljnih vatrogasnih društava iz Rešetara i Zakorenja organizirano…