PROMETNA NESREĆA NA KRUŽNOM TOKU U IZGRADNJI

529 0

NOVA GRADIŠKA, 13. ožujak 2015. -Jučer oko 5,30 sati na državnoj cesti, oko 400 metara sjeverno od naplatnih kučica Nova Gradiška dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teže ozlijeđena.

 

Kolnikom državne ceste iz smjera sjevera prema jugu kretao se teretni automobil, zagrebačkih registracija u kojem se nalazio 34-godišnjak kao vozač i 37-godišnjak kao putnik u vozilu.

 

Zbog neprilagođene brzine kretanja, teretno vozilo kada je došlo do kružnog toka u izgradnji, koji je propisno obilježen prometnom signalizacijom udarilo je prednjim djelom u prometni znak, a potom u betonski rubni kamen nakon čega je nastavilo kretanje u smjeru juga uslijed čega je ponovno udarilo u rubni kamen te se zaustavilo na zemljanoj površini u središnjem djelu kružnog toka.

 

U prometnoj nesreći 37-godišnjak kao putnik u vozilu zadobio je teške tjelesne ozlijede zbog kojih je zadržan na liječenju u bolnici u Novoj Gradiški.

 

Zbog kaznenog djela izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu policija će protiv vozača dostaviti kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu.

Related Post

NASILNICI NA ULICI I OBITELJI

Autor - 14/02/2011 0
NOVA GRADIŠKA, 14. veljače 2011. – Unazad tri dana na području policijske uprave evidentirano je ukupno 18 kaznenih djela od…