KRIVI VOZAČI: U prometnoj nesreći teško ozlijeđen vozač traktora

1900 0

Ozlijeđenom 50-godišnjaku je pružena liječnička pomoć, te je zadržan na liječenju u bolnici u Slavonskom Brodu 

Foto: PU brodsko-posavska

7. siječnja oko 11.20 sati, u Slavonskom Brodu, na raskrižju Vinogorske Ulice i Ulice Blagoje Berse, dogodila se prometna nesreća u kojoj je 50-godišnji vozač traktora teško ozlijeđen.

Policijski službenici su očevidom utvrdili da je 50-godišnjak upravljao sa traktorom i priključkom krećući se Vinogorskom ulicom, dok se iza njega kretao 27-godišnjak sa osobnim automobilom. Dolaskom do raskrižja s Ulicom Blagoje Berse vozač traktora je započeo skretati u lijevo a da se prethodno nije uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu, ne vodeći pritom računa o položaju i smjeru kretanja osobnog automobila kojim je upravljao 27-godišnjak, koji je preko uzdužne pune razdjelne crte započeo pretjecanje, pri čemu je došlo do udara prednjeg desnog bočnog dijela osobnog automobila u lijevi bočni dio traktora, nakon čega je osobni automobil odbačen na površinu sa sjeverozapadne strane raskrižja (oštetivši dva prometna znaka), a traktor je završio na desnom bočnom dijelu.

U ovoj prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 50-godišnjak, kojemu je pružena liječnička pomoć, te je zadržan na liječenju u bolnici u Slavonskom Brodu.

Policijski službenici protiv obojice sudionika podnose obavezne prekršajne naloge zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Related Post

POLICIJSKA 24 SATA

Autor - 20/11/2015 0
STARA GRADIŠKA / OKUČANI – Jučer, 19. studenog oko 23,45 sati na graničnom prijelazu Stara Gradiška prilikom izlaza iz Republike…

POLICIJSKI VIKEND

Autor - 25/05/2015 0
SLAVONSKI BROD / NOVA GRADIŠKA, 25. svibanj 2015. – Dana 23. svibnja, oko 0.35 sati, u Novoj Gradiški, u Kolodvorskoj…

DAN POLICIJE PROSLAVLJEN U SIBINJU

Autor - 05/10/2017 0
SLAVONSKI BROD / SIBINJ – Policijska uprave brodsko-posavska, danas (4. listopada), obilježila je Dan policije, zaštitnika policije, Svetog Mihovila, u…