PROMETNA NESREĆA: Jedna osoba zadobila teške, a druga lake tjelesne ozljede

2166 0

NOVA GRADIŠKA – Jučer, 8. kolovoza 2017. godine u 11,20 sati u Novoj Gradiški na raskrižju državnih cesta D51 i D313, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila teške, a druga lake tjelesne ozljede.

Provedenim očevidom je utvrđeno da se prometna nesreća dogodila kada 70-godišnji vozač osobnog automobila „Opel Astra“ na raskrižju prilikom skretanja ulijevo, nije propustio osobni automobil„Dacia Sandero“ kojim je iz suprotnog smjera upravljao 60-godišnjji vozač pa je tako došlo do udara prednjeg dijela „Opel Astre“ u prednji lijevi dio „Dacia Sandera“.

Tom prilikom „Opel Astra“ je od siline udara odbačena na bankinu gdje je udarila u prometni znak. U ovoj prometnoj nesreći 70-godišnja putnica iz „Opel Astre“ zadobila je teške tjelesne ozljede, dok je vozač rečenog automobila zadobio lake tjelesne ozljede. Ozlijeđeni su hospitalizirani u bolnici u Novoj Gradiški.

Policijski službenici protiv 70-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u kazneno djelo izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

(foto: ilustarcija)

Related Post