VRAPČIĆ RICHARD – SUBOTA, 12. 8. U 10,00 SATI DOM KULTURE

662 0

IZVORNO IME: Richard the Stork

REDATELJ: Toby Genkel, Reza Memari

ŽANR: animacija, avantura

ULOGE: Fran Pocrnić, Lucija Barišić, Dražen Bratulić, Goran Vrbanić, Jelena Miholjević

TRAJANJE FILMA: 84 minuta

GODINA: 2017

DRŽAVA: Njemačka, Belgija

CIJENA ULAZNICE: 20 KUNA

Ulaznice možete kupiti u tajništvu Učilišta radnim danom od 7,00 – 15,00 ili na blagajni, na dan predstave, sat vremena prije prikazivanja.

SADRŽAJ FILMA:

Vrapčić Richard, siroče kojeg su od rođenja odgajale rode, vjeruje da je jedan od njih. Ali kad dođe vrijeme za migraciju, njegova obitelj roda mora mu otkriti njegov pravi identitet i ostaviti ga u šumi, jer ne bi preživio putovanje do Afrike. Odlučan u tome da dokaže da je on ipak roda, Richard sam kreće sam na jug, te mu se pridružuje ekscentrična sova Olga s izmišljenim prijateljem i Kiki, narcisoidni papagaj, disko-pjevač. Na ovom epskom putovanju, suočit će se sa brojnim preprekama, poput smrtonosnih šišmiša, golubova koji su ovisnici o internetu i vrana mafijaša. Kad konačno stignu u Afriku, Richard će morati spasiti svog brata rodu iz kandži čudovišnog jazavca. Najmanja roda će morati naučiti da je najveći vrabac kako bi oslobodila svoj pravi potencijal i ponovo se ujedinila sa svojom obitelji.

Related Post

Autor - 19/03/2019 0
NOVA GRADIŠKA, 19. ožujka 2019. –  Pučko otvoreno učilište  M.A. Relković  s veseljem vas  poziva na otvorenje izložbe Mapiranje nutrine…