PROMETNA NESREĆA U KOVAČEVCU: Teško ozlijeđeni pijani vozač i putnica

1723 0

NOVA GRADIŠKA, 4. rujna 2017. – U Kovačevcu, dana 3. rujna, oko 14.30 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj su dvije osobe teško ozlijeđene.

Policija je utvrdila da je do prometne nesreće došlo, jer se 26-godišnjak upravljajući osobnim automobilom zbog ne držanja strane kretanja prešao na suprotnu prometnu traku, kotačima zahvatio travnatu površinu, izgubio nadzor nad upravljačem vozila. Potom je došlo do slijetanja vozila s kolnika, koje je udarilo u kolni ulaz te se prevrnulo na krov.

U ovoj prometnoj nesreći, teško je ozlijeđen 26-godišnji vozač i 21-godišnja putnica, koji su nakon ukazane liječničke pomoći zadržani na daljnjem liječenju u bolnici u Novoj Gradiški.

Alkotestom je u organizmu 26-godišnjaka očitana koncentracija alkohola u organizmu u iznosu od 1.96 promila.

Policijski službenici protiv 26-godišnjaka dostavljaju kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u kazneno djelo izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

Related Post

RADNI VIKEND ZA POLICIJU

Autor - 17/01/2011 0
SLAVONSKI BROD, 17. siječanj 2011. – Najviše se opet kralo, tukli se i ozljeđivali, pijani vozači ugrožavali sigurnost u prometu, a…

UČINKOVITA POLICIJA

Autor - 15/06/2016 0
Policija je razbojniku oduzela pištolj sa streljivom koje je neovlašteno posjedovao, lovački nož, otuđeni novac i mobitele