PROMETNA U BATRINI

739 0

BATRINA, 20. rujan 2012. – Jučer oko 20,15 sati u Batrini se dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao 43-godišnji Damir Keser vozač motocikla iz Starog Petrovog Sela.

 

-Upravljao je motociklom Kawasaki 750ZX i kretao se sjevernom prometnom trakom kolnika ceste u ulici Kovačevac od istoka prema sjeveru. Po nailasku na skup vozila odnosno neregistrirani traktor Massey-Ferguson s priključenom neregistriranom i tehnički neispravnom (nema signalizacije na zadnjem djelu) prikolicom, kojim je upravljao 24-godišnjak iz Starog Petrovog Sela, motociklist je započeo s pretjecanjem preko pune razdjelne crte na kolniku. Prilikom pretjecanja nije se držao na potrebnoj udaljenosti od skupa vozila, te je udario desnim djelom svog tijela u zadnji lijevi rub prikolice uslijed čega je pao s motocikla na kolnik. Nakon pada je nastavio klizati po kolniku u smjeru jugozapada gdje se zaustavio u odvodnom kanalu s južne strane kolnika, dok je motocikli nastavio kretanje u istom smjeru, preko odvodnog kanala na obradivu poljoprivrednu površinu na kojoj se zaustavio na lijevoj bočnoj strani. Motociklist je na mjestu smrtno stradao.

 

Policija će o nesreći dostaviti izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu, a protiv vlasnika odnosno vozača skupa vozila (neregistrirani traktor i neregistrirana i tehnički neispravna prikolica) policija će donijeti prekršajni nalog – priopćila je danas Policijska uprava brodsko-posavska.

Related Post