PRVI JAVNI NASTUP SABORSKOG ZASTUPNIKA DAVORA VLAOVIĆA

678 0

DRAGALIĆ, 7. veljače 2016. – Davor Vlaoviće je kao saborski zastupnik imao jučer prvi javni nastup u Dragaliću gdje je otvorio manifestaciji „Pokladno jahanje – Dragalić 2016. i dobio prve javne čestitke.

 

-Nije to moj ulazak u Hrvatski sabor. To je vaš ulazak jer ću tamo biti vama podrška. Hvala vam na podršci, suradnji u proteklim godinama i traženju rešenja za projekte i investicije za oživljavanje ovog kraja koji je stradao u Domovinskom ratu.

 

U Hrvatskom saboru ću govoriti u vaše ime i tražiti rješenja za bolje uvjete u poljoprivredi, pogotovo za konjogojstvo i druge vidove stočarstva. Zajedno s načelnikom i Općinskim vijećem tražit ćemo rješenja za investicije kako bi se otvorila radna mjesta. Vjerujem da će to sada biti lakše jer imamo poveznicu prema centralnoj vlasti – kazao je saborski zastupnik Davor Vlaović, zahvaljujući na čestitkama.

Related Post

ZADOVOLJSTVO U HSS- u

Autor - 29/06/2015 0
ZAGREB, 29. lipanj 2015. – U HSS-ovom programu je jasno naznačeno da ukoliko HSS bude u poziciji, jedan od glavnih…

OBLJETNICA SMRTI STJEPANA RADIĆA

Autor - 10/08/2014 0
SLAVONSKI BROD, 9. kolovoza 2014. – HSS-ovci Brodsko-posavske županije danas, 08.08.2014. obilježili su godišnjicu smrti Stjepana Radića koji je preminuo…