PU brodsko-posavska donirala oduzete automobile učenicima IOŠ Sl. Brod

599 0

Učenici Industrijsko-obrtničke škole Slavonski Brod, koji se školuju za automehaničare, autolimare, autolakirere i automehatroničare će donirane automobile moći koristiti u edukacijske svrhe u sklopu praktičnih aktivnosti te tako unaprjeđivati i usavršavati svoje strukovno obrazovanje

Foto Policijska uprava  brodsko-posavska 

 

SLAVONSKI BROD, 3.lipanj 2023. – Policijski službenici Postaje granične policije Slavonski Brod u sklopu kriminalističkog istraživanja zbog počinjenih kaznenih djela iz članka 190. (neovlaštena proizvodnja i promet drogama), članka 257. (izbjegavanje carinskog nadzora) i članka 326. (protuzakonito ulaženje, kretanje i boravak u Republici Hrvatskoj, drugoj državi članici Europske unije ili potpisnici Šengenskog sporazuma) Kaznenog zakona, od osumnjičenika su oduzeli tri automobila. 

          Daljnji postupak nastavljen je u Općinskom sudu u Slavonskom Brodu te je po okončanju postupka, Postaja granične policije Slavonski Brodu predložila da se isti ustupe na korištenje učenicima Industrijsko-obrtničke škole u Slavonskom Brodu. Sukladno prijedlogu policijske postaje Općinski sud u Slavonskom Brodu je donio rješenje kojim se vozila doniraju učenicima navedene srednje škole, a za predaju je ovlastio Policijsku upravu brodsko-posavsku Postaju granične policije Slavonski Brod. 

         Primopredaja je obavljena dana 26. svibnja, a danas je ravnatelj škole Luka Mladinović dodijelio Priznanje Policijskoj upravi brodsko-posavskoj za dugogodišnju suradnju te materijalno-tehničku potporu pri edukaciji učenika automehatroničke struke i Zahvalnicu Postaji granične policije Slavonski Brod. 

    Učenici Industrijsko-obrtničke škole koji se školuju za automehaničare, autolimare, autolakirere i automehatroničare će donirane automobile moći koristiti u edukacijske svrhe u sklopu praktičnih aktivnosti te tako unaprjeđivati i usavršavati svoje strukovno obrazovanje. 

Related Post