PUMA PROJEKT: Ugovor potpisali Bernard Jakelić i Stjepan Bošnjaković

1719 0

Slavonski Brod, 6. veljače 2017. – Već 12 godina Brodsko-posavska županija sufinancira Program usavršavanja managera. Ugovor kojim se osigurava nastavak provođenja Programa usavršavanja managera – PUMA” u Brodsko-posavskoj županiji, potpisan je danas u velikoj vijećnici županijske uprave.

Svečanosti potpisivanja Ugovora o sufinaciranju PUMA programa nazočili su Bernard Jakelić, zamjenik glavnog direktora HUP-a, Ivan Sarić iz Regionalnog ureda HUP-a Osijek, Ivica Kožul  u ime tvrtke “Kožul d.o.o” i Ankica Vidaković iz tvrtke Autodom Vidaković, Stjepan Bošnjaković, pročelnik UO za gospodarstvo BPŽ, Željko Burazović, pročelnik UO za poljoprivredu BPŽ, Anica Vukašinović, v.d. pročelnice UO za obrazovanje, šport i kulturu BPŽ, te Damir Mirković, direktor CTR d.o.o. Slavonski Brod. I predstavnici HUP-a , kao i predstavnici Brodsko-posavske županije. Izrazili su zadovoljstvo kako  dosadašnjim rezultatima takao i činjenicom da se program nastavlja i u 2017. godini.

Inače, Brodsko-posavska županija, putem Upravnog odjela za gospodarstvo, a u suradnji sa Hrvatskom udrugom poslodavaca (HUP) već 11 godina provodi “Program usavršavanja managera – PUMA” u Brodsko-posavskoj županiji. Programom PUMA provodi se edukacija i stručno usavršavanje poduzetnika i nadarenih studenata Veleučilišta u Slavonskom Brodu i Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku s područja Brodsko-posavske županije, a kroz održavanje jednodnevnih seminara tijekom godine s eminentnim predavačima i temama iz područja poduzetništva i managementa u poduzetništvu. Brodsko-posavska županija sufinancira troškove provedbe programa sa 50.000 kuna, a do sada je odrađeno 11 ugovora u cijelosti uz vrlo visoke ocjene polaznika (u 2016. godini 4,93) kojih je kroz Program do sada prošlo ukupno 1.538 (u 2016. godini 211). Program se sastoji od 10 mjesečnih cjelodnevnih seminara godišnje na kojima se obrađuju najaktualnije teme iz gospodarstva, a polaznici su direktori, vlasnici i manageri naših tvrtki te studenti Veleučilišta u Slavonskom Brodu i Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku s područja Brodsko-posavske županije. (Autor bpz.hr.)

Related Post

BRODSKO-POSAVSKA ŽUPANIJA

Autor - 14/02/2013 0
Ukupna ulaganja u razdoblju od 2009. do 2012. godine u školstvo Brodsko-posavske županije iznosila su 48.771.842,00 kuna i pored smanjenja…