RAZBOJNIŠTVO U CERNIKU

592 0

Bila je to druga pljačka u posljednjih deset dana na području Nove Gradiške. Dvojica, također maskiranih razbojnika 22. listopada su uz prijetnju oružjem opljačkala benzinsku postaju Interpetrola na južnoj

gradskoj obilaznici.

 

NOVA GRADIŠKA, 31. listopad 2012. – Policijska uprava brodsko-posavska danas je izvijestila o razbojništvu u Cerniku koje su sinoć počinila dvije maskirane osobe u prodavaonici Trento u Frankopanskoj ulici broj 1 u Cerniku, na tzv. Prkosu, granici između Nove Gradiške i Cernika. Policija je bila učinkovita i kako doznajemo u cerničkim prodavaonicama vrlo brzo uhvatila jednog od dvojice zamaskiranih razbojnika, koji su dobro isprepadali zaposlenicu zaprijetivši joj pištoljem i uzevši joj novac iz blagajne.

 

-Jučer je u Policijskoj postaji Nova Gradiška zaprimljena dojava, da su u trgovini u Cerniku, oko 18.40 sati, dvije nepoznate maskirane osobe uz prijetnju oružjem, počinile razbojništvo nad 49-godišnjom zaposlenicom, oduzevši za sada neutvrđen iznos novca. U tijeku je kriminalističko istraživanje nad jednom osobom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela razbojništva. Policijski službenici nastavljaju daljnji rad u cilju pronalaska drugog počinitelja – priopćila je danas Policijska uprava.

 

Bila je to druga pljačka u posljednjih deset dana na području Nove Gradiške. Dvojica, također maskiranih razbojnika 22. listopada su uz prijetnju oružjem opljačkala benzinsku postaju Interpetrola na južnoj gradskoj obilaznici.

Related Post

SMRT U SAVI

Autor - 28/06/2012 0
SLAVONSKI BROD 28. lipanj 2012. – U vezi jučerašnjeg događaja pronalaska osobnog automobila, novosadskih registracijskih oznaka i mrtvog tijela u…