REGULACIJA PROMETA NA BLAGDAN SVIH SVETIH

1034 0

NOVA GRADIŠKA, 30.  listopada 2017. -U Novoj Gradiški, dana 1. studenoga, promet će biti zatvoren za sva vozila u dijelu Željezničke i Kolodvorske ulice u blizini gradskog groblja, a policijski službenici će fizički upravljati prometom i to u vremenu od 9 do 17 sati.

Vozači koji će dolaziti na groblje vozilima, moći će ih parkirati na parkirališnim mjestima u okolnim ulicama, jer prilaz groblju vozilima neće biti moguć.

U fizičku regulaciju će biti uključen maksimalan broj policijskih službenika, koji će davati upute sudionicima u prometu.

Policija podsjeća sve sudionike u prometu na pridržavanje prometne signalizacije, te uputa koje će davati policijski službenici. U nadolazećim danima štovanja na mrtve, potrebno je puno strpljenja i tolerancije u prometu, kako bi se obilježili što mirnije i dostojanstvenije.

 

Related Post

Obilježen dan europskog broja 112

Autor - 11/02/2019 0
SLAVONSKI BROD, 11. veljače 2019. – Povodom Dana jedinstvenog europskog broja za hitne službe 112, rekreativno trčanje organizirali su Ministarstvo…

KAMPANJA

Autor - 05/04/2019 0
SLAVONSKI BROD, 5. travnja 2019. – Jučer je u Slavonskom Brodu, na parkiralištu, pored Kazališno koncertne dvorane održana završna konferencija,…