Boksačice i boksači BK Brod na prijemu kod župana Danijela Marušića

639 0

Autor bpz.hr

SLAVONSKI BROD, 18.  lipnja 2018. – Boksači Boksačkog kluba „Brod” na nedavno održanom prvenstvu Hrvatske za mlađe seniore osvojili su titulu najbolje ekipe na državnom prvenstvu.

Povijesni rezultat ostvarili su Leon Majstorić u kategoriji do 64kg, Gabrijel Veočić u kategoriji do 75kg i Marko Peić u kategoriji do 81kg. Ova trojica boksača ostvarili su ukupno 9 pobjeda za redom i osvojili titulu državnog prvaka u 2018. godini, te tim rezultatom osigurali Klubu titulu najbolje ekipe na državnom prvenstvu. Kako je istaknuo trener Pero Veočić , ovakav rezultat nije bio neočekivan, jer su sva trojica mladih boksača reprezentativci Hrvatske, a ovo natjecanje je bila samo potvrda da su najbolji u državi. Na kraju prvenstva, Gabrijel Veočić proglašen je i najboljim tehničarom na državnom prvenstvu Hrvatske.

Uz izvrsne pojedinačne rezultate u svim kategorijama, BK Brod briljira i u ekipnom natjecanju, te je tako nakon jučer održanog posljednjeg kola 1. Hrvatske boksačke lige, Klub natjecanje završio na izvrsnom 4. mjestu u konkurenciji 38 klubova iz cijele države.

Čestitajući mladim sportašima i njihovu treneru na dosadašnjim uspjesima, župan Marušić istaknuo je ponos i zadovoljstvo što brodski boks nakon dugo godina ponovo postaje jedan od najtrofejnijih i najuspješnijih sportova.

Related Post

Autor - 07/09/2018 0
SLAVONSKI BROD – Mali Pariz – Klakar se održava u Slavonskom Brodu i ove godine, već tradicionalni 9. puta. Biciklijada…