REZULTATI AKCIJE „ALKOHOL“: Štovatelji sv. Vinka i vina poštovali upozorenja policije

1602 0

SLAVONSKI BROD, 23. siječnja 2020. – Policijski službenici su na području Brodsko-posavske županije, jučer (22. siječnja) proveli akciju „Alkohol“. U vrijeme trajanja akcije policajci su kontrolirali vozače bicikala, mopeda, automobila i teretnih vozila te su pod utjecajem alkohola od 155 kontroliranih vozača za upravljačem vozila uhvatili i sankcionirali njih 7.
Najveću koncentraciju alkohola u organizmu (1,87 promila) imao je 27-godišnji vozač koji je jučer (22.siječnja), oko 23.40 sati, u Radovanju, uhvaćen za upravljačem automobila nakon čega je doveden u policijsku postaju i zadržan do otriježnjenja. Policijski službenici protiv njega podnose prekršajnu prijavu Općinskom sudu u Slavonskom Brodu.
Također bih napomenuli da su se jučer na području Brodsko-posavske županije dogodile i tri prometne nesreće s materijalnom štetom, te da niti jedan od sudionika prometnih nesreća nije bio alkoholiziran.
Policijski službenici će i za vikend nastaviti pojačano nadzirati promet provodeći preventivno-represivne akcije na području Brodsko-posavske županije.

Related Post