ROK ZA PRIJAVU 30. TRAVANJ: Kreće izgradnja besplatnih kućnih priključaka na vodovod

969 0

Autor Franjo Samardžić

NOVA GRADIŠKA, 20. travnja 2018. – U okviru EU projekta Razvoj vodno-komunalne infrastrukture Nova Gradiška u ponedjeljak kreću radovi na izradi kućnih priključaka na sustav javne vodoopskrbe u Novoj Gradiški. Kako doznajemo od Davora Rukavine, direktora Vodovoda zapadne Slavonije, radovi će početi u ulicama Baruna Trenka i Kralja Zvonimira, a potom i u ostalim dijelovima grada.

Sva domaćinstva koja nisu priključenja na gradski vodovod priključke će dobiti besplatno, ali uz uvjet da do 30. travnja, dakle u narednih deset dana, podnesu zahtjev na temelju kojeg će se sklopiti ugovor o priključenju. Zahtjev mogu podnijeti osobno na adresi Vodovod zapadne Slavonije, Ljudevita Gaja 56 Nova Gradiška, putem pošte ili na mail info@vzs.hr. Temeljem prihvaćenog zahtjeva sklapa se ugovor o priključenju.

Važno je napomenuti da građani koji sada ne iskoriste mogućnost besplatnog priključenja na vodovod, nakon završetka EU projekta neće se moći besplatno priključiti na sustav javne vodoopskrbe.

Related Post

BRAVO MAJSTORI

Autor - 04/04/2016 0
SLAVONSKI BROD – Kuhari , mesari, frizeri i stolari zanimanja su za koja su danas u prostorijama Obrtničke komore Brodsko-posavske…

ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA

Autor - 18/02/2014 0
Pozdravljam jedinstvo koje je bilo u županijskoj Skupštini bez obzira što je bilo komentara tko je bio prvi i kad…