ROMANI ZLATE PAZMAN – PETRIĆ

911 0

NOVA GRADIŠKA, 12. lipanj 2012. – U očekivanju da i ona dobije koncesiju i frekvenciju za lokalnu neprofitabilnu radio postaju i skine s evidencije nezaposlenih Zavoda za zapošljavanje, na koju je došla nakon raspleta događanja

vezanih za Radio postaju Nova Gradiška (u stečaju), Zlata Pazman-Petrić trenira novinarsko pero pišući kratke romane.

Svojom ljubavnom tematikom upletenom u politička i društvena zbivanja u našem gradu pobudila je interes Novogradiščana koji čitaju 24 SATA jer su likova iz njenih romana lako prepoznatljivi svima koji sudjeluju u političkom i društvenom životu, ili samo prate događanja koja su gradske afere ili to mogu postati. Radnja njenih romana dijelom se temelji na stvarnim aktualnim, najčešće događanjima u kojima politika i političari imaju umiješane svoje prste, a koja su trenutno u žiži javnosti. Likove iz njenih romana srećete na gradskim ulicama i može se reći da ih Zlata ne štedi i zato njeni kratki romani pobuđuju interes čitatelja.

Romane objavljuje jednom mjesečno u prilogu 24 SATA – Najljepše priče. Do sada je objavila šest romana. Bit će tako najmanje do konca ove godine, do kada ima potpisan ugovor s ovim dnevnim novinama. Kako kaže Zlata, materijala i likova za nove romane u našem gradu ima napretek, a svaka sličnost sa stvarnim osobama je slučajna.

Related Post

Šumari i šumarstvo

Autor - 30/01/2012 0
Nas šumare ljudi često participiraju kao drvosječe, a mi to nismo. Mi smo intelektualci koji brinu o šumama – kaže…

DANAS U ZAGREBU

Autor - 03/07/2012 0
Potpisivanju ugovora bio je nazočan i župan brodsko-posavski Danijel Marušić. Općinski načelnik u Okučanima Aca Vidaković očekuje zapošljavanje nezaposlenih Okučanaca.

FESTIVAL HEFERER

Autor - 16/10/2013 0
NOVA GRADIŠKA, 16. listopada 2013. – Novogradiščani okupljeni sinoć u crkvi sv.Terezije Avilske imali su priliku, četvrti put u okviru…