Sa 2,24 promila automobilom sletio sa ceste, prevrnuo se na krov i ostalo neozlijeđen

968 0

NOVA GRADIŠKA  / SIČICE – Dana 24. svibnja 2018. godine u 17,45 sati, na županijskoj cesti broj Ž-4157, kod mjesta Sičice, dogodila se prometna nesreća sa materijalnom štetom, koju je prouzrokovao alkoholizirani vozač.

    Provedenim očevidom policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška su  utvrdili da je do prometne nesreće došlo iz razloga što se 53-godišnji vozač osobnog automobila nije kretao sredinom obilježene prometne trake, već je desnim kotačima automobila prešao na travnatu bankinu sa strane kolnika, nakon čega se automobilom uspio vratio na kolnik, ali je u zanošenju prešao preko cijele širine kolnika i sletio u putni kanal, u kojem je došlo do prevrtanja automobila na krov.

     Tijekom vršenja očevida vozač je alkotestiran te je utvrđeno da je automobilom upravljao pod utjecajem alkohola od 2,24 g/kg.

U ovoj prometnoj nesreći vozač je prošao bez ozljeda, ali je zbog alkoholiziranosti smješten u policiji u posebnu prostoriju do otriježnjenja. Protiv vozača slijede odgovarajuće prekršajne prijave.

Related Post