Senzualna Ida Prester opet osvaja: Imaš li minutu da pogledaš novi spot?

517 0

Foto: Petar Drašković

Pogledajte video spot https://youtu.be/SENFlaC7yQo

Minuta – satkana od svega šezdeset sekundi, najčešće proleti neprimjetno, ali ponekad traje čitavu vječnost.Te minute primjećujemo bašonda kada iščekujemo…red u pošti, rezultate ispita, željeni odgovor na seenanu poruku…ili parkirani u automobiluispod nečijeg prozora – baš kako u svojoj novoj pjesmi pjeva Ida Prester.

Igru vremena i metafore,kroz atmosferu opsesije i zaluđenosti,glazbom i stihovima opjevala je Ida u pjesmi Minuta. Osim razigranih stihova, koji pogađaju točno u srž tematike pjesme, glazba već s prvim taktovima zove na ples, onaj odvažni, pomalo senzualni ples kojim plijenimo poglede, a neke od vrlo zanimljivih plesnih pokreta ovjekovječila je Ida upravo u svom novom video spotu.

Hvala ti što zahvaljujući tvojim stihovima i muzici otkrijem emocije za koje nisam bio svjestan da postoje! Hvala, hvala, hvala!; Nikada me nisi rasplakala kao s Minutom; Ida definira senzualnost… samo su neki od komentara koji se mogu vidjeti na Idinim društvenim mrežama,a Ida sve kratko i radosno komentira: Drago mi je da sam ponovno napisala ovako senzualnu pjesmu, što već dugo nisam uspjevala. Komentari su me totalno oduševili, ljudi su se baš zaljubili u „Minutu“. Izgleda da ima puno onih koji tako dugo čekaju.

Nakon odlično prihvaćenog debitantskog singla „Šansa“, s kojim je poslije petnaest godina rada u raznim glazbenim projektima odlučila početi samostalnu karijeru, Ida je otišla korak dalje te ovaj put svoju novu pjesmu premijerno predstavila nastupom na nedavno održanom Zagrebačkom festivalu.

 Minutu je u razigrani tamni pop aranžman upakirao indie genijalac Srđan Popov,znan kao Sergio Lounge, dok su finalne zvučne efekte i omjere, kroz miks i mastering, posložili producentski virtuozi Jura Ferina i Pavle Miholjević.Svaka minuta sačinjena je od slika, a slike Idine Minute,kroz već spomenutu atmosferu opsesije i zaluđenosti,u video spot je savršeno prenijela poznata splitska redateljica Marcella Zanki. I na kraju, ponovit ćemo pitanje koje je Ida postavila na početku: Imaš li minutu da pogledaš novi spot?

Odvojite tri i pol minute za Minutu: https://youtu.be/SENFlaC7yQo

Related Post