Novogradiški pokladni dani 2020.

959 0

NOVA GRADIŠKA, 5. veljače 2020. – Grad Nova Gradiška, Turistička zajednica grada Nova Gradiška, Društvo „Naša djeca“ i Malčani i ove godine organiziraju od 22. do 25. veljače tradicionalnu pokladnu manifestaciju. “Pokladni dani u Novoj Gradiški”.
Subota (22. veljače) tradicionalno je namijenjena najmlađim Novogradiščanima za maškaranje i dobru zabavu ulicama grada, a na središnjem gradskom trgu dječji pokladni gradonačelnik primit će ključeve grada.
Ima gradonačelnik Vinko Gegić još prigodnih ključeva koji ne otključavaju i ne zaključavaju ni jedna vrata, pogotovo ona gradske vlasti, pa će tako u Maloj još jedan ključ predati pokladnom gradonačelniku. Pokladne skupine krenuti će ispred doma u Maloj prema središtu grada gdje će se predstaviti, a najbolje će dobiti i nagrade. Pod šatorom će se održat pokladna zabava.
U utorak, 25. veljače, u Maloj će se održati Malčanske mačkare i spaliti lutak Rade, krivac za sve nedaće.

Ovdje preuzmi OBRAZAC prijava-za-poklade 2020.

 

Related Post

KONSOLIDACIJA GRADSKE BLAGAJNE

Autor - 05/07/2014 0
NOVA GRADIŠKA, 5. srpnja 2014. – Gradsko vijeće je na posljednjoj sjednici usvojilo izvješća o radu i financijskom poslovanju gradskih…

Autor - 21/03/2018 0
Udruga SOS Dječje selo Hrvatska raspisala je natječaj za radno mjesto: SOS mama/SOS tata. Ovo je natječaj za hrabre ljude…