SEZONA KUPANJA U GRADSKOJ VIJEĆNICI

653 0

NOVA GRADIŠKA, 18. prosinac 2015. – Vodeni park i gradski bazen projekt su HDSSB-a zbog kojeg je bilo čestih prijepora na sjednicama Gradskog vijeća, a gradonačelnik Željko Bigović na meti kritika njegovih vijećnika.

Ni jučerašnja sjenica, nije prošla bez rasprava o bazenu, kojeg je Josip Mikšić nazvao bolnom točkom koja je izazvala ogorčenost jer se ništa ne poduzima samo zato jer je to projekt HDSSB-a.

Da bi udobrovoljio vijećnike HDSSB-a i Mikšića, vijećnik Dario Marenić (HSP AS) je na jučerašnjoj sjednici Mikšiću poklonio bazen da se on i ostali HDSSB-eovci imaju gdje kupati. Iako je u prijedlogu proračuna za 2016. godinu za uređenje bazena predviđeno 2 milijuna kuna ostalo je nepovjerenje u gradsku izvršnu vlast pa ga vijećnici HDSSB-a nisu podržali. Proračun nije prošao, a Mikšić je zadržao bazen i Marenića pozvao na otvaranje i kupanje.

Related Post

GRAD NOVA GRADIŠKA

Autor - 11/07/2016 0
NOVA GRADIŠKA, 11. srpnja 2016. -Među odlukama o raznim potporama građanima, koje je na posljednjoj sjednici usvojilo Gradsko vijeće Grada…

VISOKE NOVČANE KAZNE

Autor - 26/09/2013 0
U povodu učestalih medijskih napisa i upita građana o podnošenju prekršajnih prijava protiv građana kojima je istekao rok važenja osobne…