SIGURNO U PROMETU: Petrovoselci opet najbolji

1127 0

STARO PETROVO SELO – Bravo za petrovoselske osnovce i njihovog mentora Matu Šimunovića. Na županijsko natjecanje „Sigurno u prometu“ 2017. održanom 5. svibnja u OŠ ‘Ivan Mažuranić’ Sibinj ponovo su bili najbolji.

U konkurenciji 12 osnovnih škola bili su najbolji u rješavanju ispita iz poznavanja prometnih pravila i propisa, te vožnji biciklom na poligonu spretnosti. Bili su najbolji kao ekipa, a u kategoriji dječaka Lovro Smičić i Luka Ivanišević zauzeli su prvo i drugo mjesto. Prvo i drugo mjesto u kategoriji djevojčica osvojile su Marta Dokuzović i Veronika Pospišil.

Oni će, zajedno s a svojim učiteljem i mentorom Matom Šimunovićem, predstavljati Brodsko-posavsku županiju na državnom natjecanju u Zadru koje će se održati od 23. do 26. svibnja.

Related Post

BLAGDAN SVIH SETIH

Autor - 31/10/2012 0
SLAVONSKI BROD/ NOVA GRADIŠKA 31. listopad 2012. – Načelnik policijske uprave Ante Zovak, zajedno sa suradnicima, danas je , uz…

USKRS UZ TAMBURU

Autor - 03/04/2013 0
GUNJAVCI, 2. travanj 2013. – Tradicionalno, šesnaesti puta za redom, u Gunjavcima je održana manifestacija „Uskrs uz tamburu“. Uz potporu…