SILVESTROVSKA NOĆ: Lopovi Novu godinu dočekali kradući po kućama

1094 0

SLAVONSKI BROD -U blagdanskom vikendu (od 30. prosinca do 2. siječnja) na području Policijske uprave brodsko-posavske evidentirano je 31 kazneno djelo.

U većini je riječ o imovinskim kaznenim djelima, te se preko 10 kaznenih djela odnosilo na provale u obiteljske kuće i to uglavnom noću 31. prosinca.

U nekoliko slučajeva riječ je o pokušaju provale, kojom prilikom nije ništa otuđeno. Uglavnom su iz obiteljskih kuća ukradeni vrjedniji predmeti, novac ili nakit. Također je evidentirano 10-tak kaznenih djela oštećenja tuđe stvari, te druga kaznena djela (razbojništvo, prijetnje, krađe i sl.).

Policijski službenici nastavljaju rad u cilju pronalaska počinitelja neriješenih kaznenih djela i ukradenih predmeta.

Dana 30. prosinca, oko 19.55 sati, u Slavonskom Brodu, u Zagrebačkoj ulici, nepoznata muška osoba je pokušala razbojništvo u trgovinu, u Zagrebačkoj ulici, no nakon reakcije zaposlenice, koja je zatvorila blagajnu, odustao je od nauma i pobjegao. Nije bilo ozlijeđenih osoba. Policija traga za počiniteljem kaznenog djela.

Related Post

Autor - 15/04/2019 0
Petorica braće Pavletić osnivači su i članovi udruge Arteco, izrađuju ekološko umjetničke skulpture od vinove loze i maslinovog drveta i…