SJAJNE VIJESTI SA SVJETSKOG NANBUDO PRVENSTVA U ŠPANJOLSKOJ

2015 0

OKUČANI, 25. srpnja 2016. – Hrvatska Nanbudo reprezentacija na Svjetskom prvenstvu u Španjolskoj prvi dan natjecanja osvojila ukupno 16 medalja.

Među reprezentativcima je bio i član Nanbudo kluba Slavonija Okučani koji je prvi put

nastupio na svjetskom prvenstvu i napravio nevjerojatnu stvar i u apsolutnoj kategoriji osvojio broncu.

 

Uz sve pripreme i sva očekivanja ovo je definitivno povijesni rezultat. Okučani imaju medalju sa Svjetskog prvenstva. – javio je za Radio „Bljesak“ Zlatko Redžić, trener Nanbudo kluba “Slavonija” Okučani.

Uslijedila je okučanskom radiju iz Španjolske i nova, još bolja vijest.

Josip Crnković na natjecanju u borbama u apsolutnoj kategoriji sa seniorskim timom osvojio je zlatnu medalju. – Ovo je nevjerojatna priča koja svakome treba biti poticaj da bude bolji, da bude iskreniji i da vjeruje u to da se upornost isplati. Osjećaj ponosa dok se tijekom izlaska naši reprezentativci penju na postolja uz zvukove Hrvatske himne je u najmanju ruku bajkovit i tek kasnije shvatite sta se dogodio, ovo sto sam doživio je jednostavno neopisivo, budite ponosni na našeg Josipa Crnkovića koji je dio ovog prekrasnog događaja. Od srca se zahvaljujem svim našim reprezentativcima, Doris,Zrinki, Dorotei, Dori, Dori B.,Natku, Marku, Petru i Josipu kao i trenerima i sucima Robertu i Branku. Reprezentacija se vraća u Hrvatsku krajem idućeg tjedna nakon seminara koji ce se održati na prekrasnoj obali kompleksa Platja D Aro pod vodstvom osnivača Nanbudoa Doshu Soke Yoshinao Nanbua. Zaželimo im ugodan ostanak i sretan povratak svojim kućama a zaslužili su svakako i poseban doček -javio je „Bljesku“ iz Španjolske trener Zlatko Redžić.

 

Related Post

OPĆINA OKUČANI

Autor - 05/01/2013 0
Piše: Aca Vidaković, načelnik Nakon prošle 2011. godine, najuspješnije godine od osnivanja Općine Okučani, ova 2012. godina je bila puno…

VEČER VOJVOĐANSKIH HRVATA

Autor - 27/07/2010 0
Družili se i evocirali supomene iz zavičaja Autor Milorad Oršulić – Mican OKUČANI, 26. srpnja 2010. – U Okučanima je…