Spektakularan nastup brodskih „Tigorva“ na „Croatia openu“

494 0

SLAVONSKI BROD – 22.Croatia open 2018. Memorijal Davor Jović u Zagrebu okupio je 800 sportaša iz 6 država i više od 80 klubova. Brodske tigrove predstavljali su: Mato Anušić , Damir Andrić ,Jan Mikulić i Petra Mikulić.

Jan Mikulić u point fight -32 kg dolazi do finala , u finalu u izjednačenoj borbi gubi od prvaka Hrvatske 2:1. U višoj kategoriji +32 Jan uz uvjerljive pobjede u četvrtfinalu i polufinalu, trijumfira u finalu sa 6:0 prekidom zbog prevelike bodovne razlike. U još većoj i starijoj kategoriji mkp -37 kg također dolazi do finala i u tijesnoj borbi gubi i osvaja srebreno odličje.

Petra Mikulić u point fight mkž -42 uz dvije pobjede u osmini finala i četvrtfinalu, polufinale gubi od prvakinje hrvatske i osvaja brončano odličje. U višoj kategoriji skž -42kg ponovno dolazi do polufinala gdje u izvrsnoj borbi, koja u regularnom dijelu završava neriješeno pa u dodatnoj rundi gubi i osvaja brončano odličje. U disciplini light contact skžp -42 također u odličnim borbama dolazi do finala i osvaja srebrenu medalju.

Mato Anušić , mlada nada tigrova, u light contactu skp -42 osvaja srebrno odličje kao i u disciplini kick light.

Damir Andrić u light contactu -79kg osvaja srebrenu medalju a u -84 kg broncu. Na ovom jakom i tradicionalno dobrom turniru Tigrovi iz Broda postigli su izvrstan sportski rezultat. Ovaj sjajan uspjeh ujedno im je i poticaj za još bolji i predaniji rad u predstojećoj 2019.godini.

Related Post