STARCI NA METI LOPOVA: Teške krađe na području Okučana, Cernika i Nove Kapele

741 0

NOVA GRADIŠKA / OKUČANI, 11. svibnja 2020. – U petak (8. svibnja), policijski službenici Policijske postaje Okučani, zaprimili su dojavu o počinjenju kaznenog djela teške krađe iz nenastanjene obiteljske kuće 80-godišnjeg vlasnika, iz koje je nepoznati počinitelj otuđio plinski štednjak.
U subotu (9. svibnja), u Policijskoj postaji Nova Gradiška, zaprimljena je dojava o krađi novca iz obiteljske kuće. Policijski službenici su utvrdili da je u vremenskom razdoblju od 3. do 9. svibnja, na području Općine Cernik, nepoznati počinitelj je provalio u obiteljsku kuću iz koje je otuđio nekoliko tisuća kuna, oštetivši 72-godišnju hrvatsku državljanku. Nadalje, istog dana, na području općine Nova Kapela, nepoznati počinitelj je iz otvorene obiteljske kuće (vlasništvo 82-godišnjaka) otuđio iznos od nekoliko desetaka tisuća kuna.
Policijski službenici nastavljaju daljnji rad u cilju pronalaska počinitelja kaznenih djela teške krađe i kaznenog djela krađe.

Related Post

EKSPLOZIVAN OTPAD

Autor - 13/03/2014 0
Policija i ovaj puta upozorava građane da oružje streljivo i druga minskoeksplozivna sredstva ne donose osobno u prostorije policije ili…

PRONAĐEN MRTAV MUŠKARAC

Autor - 04/05/2017 0
SLAVONSKI BROD – Jučer 3. svibnja, oko 17.05 minuta, policija je zaprimila dojavu da je u obiteljskoj kući u Sl.…

Autor - 06/02/2017 0
Poštovani, s radošću Vas pozivamo na koncert Jacquesa Houdeka pod nazivom “Kad nekoga voliš” koji će se održati u petak,…