STARICI NA PRIJEVARU UZELI NOVAC

409 0

12. veljače 2013. – NA PREVARU STARICI UZELI NEKOLIKO

TISUĆA KUNA – Jučer je 75-godišnjakinja, u poslijepodnevnim satima, policiji prijavila prijevaru. Oko 15.30 sati, u Slavonskom Brodu, prišli su joj neznanci na parkiralištu u Svačićevoj ulici i uvjerili ju, da im je prijatelj stradao u nesreći, te im žurno treba novac za liječenje. Starica im je dala više tisuća kuna, a neznanci su joj obećali vraćanje novca i nagradu, te su joj kao osiguranje ostavili torbu sa navodno njihovim dokumentima. Starica je shvatila da je prevarena, te u Policijskoj postaji Slavonski Brod podnijela kaznenu prijavu. Policija traga za počiniteljima kaznenog djela.

 

POLICIJA UHVATILA KRADLJIVCE LIMENIH PLOČA – Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod, utvrdili su, da su 36-godišnjak i 58-godišnjak, unazad dva dana u Slavonskom Brodu, u nekoliko navrata sa devastiranog objekta poduzeća u Osječkoj ulici, rezali i skidali limene ploče, složivši ih izvan kruga poduzeća u namjeri otuđenja. Jučer oko 10.50 sati došli su po ploče, no uočili su ih policijski službenici i spriječili u krađi. Vidjevši policiju, muškarci su pokušali pobjeći, ali su ubrzo uhvaćeni. Limene ploče u vrijednosti nekoliko tisuća kuna, preuzele su odgovorne osobe poduzeća. Policija protiv dvojice muškaraca dostavlja posebno izvješće u vezi kaznenog djela krađe Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

 

KAZNENE PRIJAVE ZBOG ZAPUŠTANJA I ZLOSTAVLJANJA DJETETA – Policijski službenici Službe kriminalističke policije, jučer su dovršili kriminalističko istraživanje sukladno nalogu državnog odvjetništva, u vezi događaja od 27. prosinca prošle godine, odnosno kaznenog djela zapuštanja i zlostavljanja djeteta ili maloljetne osobe, kojima su podnijeli posebno izvješće na daljnje postupanje. Također su potvrdili sumnju, da su četiri osobe u dobi od 42 do 52 godine, od lipnja 2011. do 27. prosinca 2012. godine, počinile kazneno djelo neprovođenje odluke za zaštitu dobrobiti djeteta, te protiv njih podnose kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

 

POSVAĐALI SE I POTUKLI – Oko 15.15 sati, jučer, u Novoj Gradiški, u Posavskoj, četiri muškarca u dobi od 25 do 59 godina na ulici su remetili javni red i mir. Bez posebnog povoda su se posvađali, te je bilo i tjelesnog sukoba. Pritom nije bilo težeg ozljeđivanja. Policija protiv sve četvorice podnosi optužne prijedloge Prekršajnom sudu u Novoj Gradiški.

Related Post

PROMETNA

Autor - 30/01/2014 0
U BILOM BRIGU SLETJELA U KANAL I TEŠKO SE OZLIJEDILA