STK „STRMAC“ – Promocija sporta koji se u Novoj Gradiški igra pet desetljeća

1523 0

NOVA GRADIŠKA, 23. rujna 20128. – Stolnoteniski klub “Strmac” Nova Gradiška u suradnji Nacionalnom zakladom za razvoj civilnog društva na središnjem gradskom trgu jučer je održao promociju stolnog tenisa, sporta koji u Novoj Gradiški ima tradiciju dugu pet desetljeća. Cilj je bio afirmirati stolni tenis i privući građane, starije i mlađe, da se priključe klubu.

-Bilo iz hobija ili profesionalno stolni tenis sport je za sve, ne zahtijeva posebnu opremu, fizičku spremu,  brojne suigrače i posebne vremenske uvjete. Dovoljni su stol, reket i dobra volja – kaže predsjednik STK “Strmac” Krešimir Zoričić.

Vjetar je ometao mlade stolnotenisače u igri i loptice nosio na sve strane po trgu, što je pobudilo interes svih koji su se zatekli na središnjem gradskom trgu i bio neplanirani dodatni doprinos poticanju interesa za stolni tenis.

Stolnoteniski klub “Strmac“ poziva zainteresiranu djecu, mladež i starije građane za stolni tenis da im se obrate ponedjeljkom, srijedom i petkom od 18 sati u dvorani za male sportove -. SOFKA iza Općinskog suda. Informacije i na tel. 0977377090.

Related Post

BRODSKO-POSAVSKA ŽUPANIJA

Autor - 22/10/2014 0
SLAVONSKI BROD, 22. listopad 2014. – U organizaciji Upravnog odjela za razvoj i europske integracije Brodsko- posavske županije danas je…