STOŽER CZ BPŽ: 10 novih slučaja zaraze virusom SARS-CoV-2

650 0

Brojke upozoravaju na oprez: Do sada na području brodsko-posavske županije 210 zaraženih osoba, 35 aktivnih u samoizolaciji 120

Slavonski Brod, 15. kolovoza 2020. U posljednja 24 sata na području Brodsko-posavske županije evidentirano je deset (10) novih slučaja zaraze virusom SARS-CoV-2.

Ukupan broj zaraženih osoba koje imaju prebivalište na području Brodsko-posavske županije od početka epidemije s današnjim danom tako iznosi dvije stotoine i deset (210), dok je broj aktivnih slučajeva trideset i pet (35). Broj osoba pod mjerom samoizolacije na području Brodsko-posavske županije je stotinu i dvadeset(120).

Stožer CZ Brodsko-posavske županije i nadalje poziva sve građane na dosljedno pridržavanje mjera i provođenje Preporuka HZJZ-a za sprječavanje zaraze bolešću COVID-19. Pridržavanje svih dosad donesenih mjera i uputa je od ključne važnosti jer odgovornim ponašanjem možemo smanjiti širenje zaraze koronavirusom. Svatko mora biti svjestan odgovornosti za vlastito zdravlje, zdravlje obitelji i sugrađana – navodi se u današnjem priopćenju Stožera CZ BPŽ.

Related Post