STOŽER CZ BPŽ: 2 nova slučaja zaraze, po jedan u Sl. Brodu i općini Sibinj, u bolnici 7 u samoizolaciji 262 osobe

204 0

SLAVONSKI BROD, 10. listopada 2020. – U zadnja 24 sata na području Brodsko-posavske županije zabilježena su dva (2) nova slučaja zaraze virusom SARS-CoV-2. Zaražene su osobe koje imaju prebivalište na području grada Slavonskog Broda i općine Sibinj.

Ukupan broj zaraženih osoba s prebivalištem na području Brodsko-posavske županije od početka epidemije tako sada iznosi 667, dok je broj aktivnih slučajeva 25 (3 manje nego prethodni dan). Hospitalizirano je 7 osoba (isto kao i prethodni dan) od čega je jedna hospitalizirana osoba na respiratoru. Pod mjerom samoizolacije trenutno se na području Brodsko-posavske županije nalaze ukupno 262 osobe (2 osobe više nego prethodni dan).

Stožer CZ Brodsko-posavske županije i nadalje poziva sve građane kao i organizatore javnih i privatnih okupljanja da se privremeno suzdrže od organizacije istih te na dosljedno pridržavanje mjera i provođenje Preporuka HZJZ-a za sprječavanje zaraze bolešću COVID-19 ukoliko ih ipak organiziraju ili na njima sudjeluju. Pridržavanje svih dosad donesenih mjera i uputa je od ključne važnosti jer jedino odgovornim ponašanjem možemo smanjiti širenje zaraze koronavirusom. Svatko mora biti svjestan odgovornosti za vlastito zdravlje, zdravlje obitelji i sugrađana.

Related Post