Stručni skup ravnatelja osnovnih i srednjih škola

1596 0

Opatija 20. veljače 2017. U Opatiji je u tijeku stručni skup ravnatelja osnovnih i srednjih škola i učeničkih domova pod nazivom Cjelovito vanjsko vrednovanje – poticaj unapređivanju kvalitete predtercijarnoga obrazovanja.

 Tijekom održavanja skupa sudionici će moći saznati nešto više o vanjskom vrednovanju, programu Erasmus plus kao instrumentu jačanja kvalitete obrazovanja, eksperimentalnoj provedbi novih strukovnih kurikuluma i programa strukovnih gimnazija, izazovima Državne mature i još brojnim temama.   op

Okupljene su pozdravili i ministar obrazovanja Pavo Barišić te akademk Željko Rajner. Na stručnom skupu sudjeluju gotovo svi ravnatelji srednjih škola s područja Brodsko-posavske županije, a valja istaći da ravnatelj Srednje škole „Matija Antun Reljković” Vlado Prskalo jedna od predavača na panelu pod nazivom „Doprinos ravnatelja kvaliteti škole ili učeničkoga doma – važnost licenciranja ravnatelja”.

U ime Brodsko-posavske županije, na ovom skupu koji je okupio petstotinjak ravnatelja i sudionika u obrazovanju iz cijele Hrvatske, nazoči v.d. pročelnice za obrazovanje,šport i kulturu Anica Vukašinović.  (Autor bpz.hr)

Related Post