Sveti Nikola posjetio Udrugu „Suncokret“ i članove obradovao poklonima

419 0

Autor Franjo Samardžić, Foto Zlatko Vukšić
NOVA GRADIŠKA – Sveti Nikola i ove je godine došao na druženje s članovima Udruge osoba s intelektualnim teškoćama „Suncokret“. Pohvalio ih je za prijateljska druženja i aktivnosti koje su provodili tijekom godine. Nisu stoga izostali ni pokloni koje im je uručio na tradicionalnom druženju koje Udruga organizira svake godine u povodu blagdana Svetog Nikole.
Predsjednica udruge Kata Vukšić nije ni ove godine propustila priliku zahvaliti se, u ime udruge i njenih članova Poljoprivrednoj zadruzi „Prvča“ koja godinama donira poklon pakete. Ističe kako PZ „Prvča“ njihov dugogodišnji partner koji donacijama pomaže da se članovi udruge okupljaju i druže.
Članovi Udruge osoba s intelektualnim teškoćama „Suncokret“ u blagdanskom su raspoloženju i pripremaju se za sudjelovanje na ovogodišnjem adventskom sajmu koji organiziraju Grad Nova Gradiška i Turistička zajednica.

Related Post

Autor - 24/09/2018 0
NOVA GRADIŠKA – U srijedu, 26. rujna 2018., početi će deseta po redu kampanja Inicijative 40 dana za život –…

SUŠA UBRALA UROD

Autor - 19/08/2015 0
SLAVONSKI BROD, 18. kolovoza 2015. – Župan brodsko-posavski Danijel Marušić proglasio je, kako se i očekivalo, elementarnu nepogodu.