SVIBANJSKO PJESNIČKO DRUŽENJE U GRADSKOJ KNJIŽNICI: U četvrtak predstavljanje dvije zbirke pjesama

446 0

NOVA GRADIŠKA, 2.  svibnja 2018. –  Gradska knjižnica Nova Gradiška  za ljubitelje poezije organizira  u četvrtak, 10. svibnja,  pjesničko druženje koje će se  održati s početkom  u   18,30  sati  u Studijskoj čitaonici Odjela za odrasle.

Bit će predstavljene zbirke dvije zbirke pjesama i njihovi autori:  „STVARAJMO SVEMIR“ Brune Šanteka    te    „62…“ Zvonimira Nemeta.

Obje knjige izašle su u  zavičajnoj biblioteci „Terra sancta Martini“, a u nakladi GRADSKE KNJIŽNICE DUGO SELO .  Urednik je Predrag Topić.

Pjesnike , njihove knjige  i bogatu izdavačku djelatnost GK Dugo Selo  predstavit će  prof. i dipl. knjižn. Predrag TOPIĆ,  ravnatelj GRADSKE KNJIŽNICE Dugo Selo i urednik Zavičajne biblioteke „Terra sancta Martini“.   Moderatorica će biti  Biljana DAKIĆ, prof. i dipl. knjižn., ravnateljica Gradske knjižnice Nova Gradiška.

U druženju će sudjelovati predstavnici Grada Nova Gradiška,  novogradiški pjesnici i pjesnikinje, članovi  Udruge stvaratelja u kulturi Nova Gradiška i KLD-a Rešetari s ostalim sugrađanima, ljubiteljima pjesničke riječi i umjetnosti.

Related Post

ŽUPANIJA BEZ MINA

Autor - 24/02/2016 0
NOVA GRADIŠKA, 24. veljače 2016. – Bit će sutra razloga za slavlje u Gornjim Bogićevcima. Okupit će se predstavnici Hrvatskog…

KK „SLAVONIJA“ BEČ

Autor - 21/09/2016 0
BEČ / NOVA GRADIŠKA, 21. rujna 2016. – KK Slavonija Beč koja je utemeljena 1985. god.i za manje od godinu…