TANJA MATIJEVIĆ NOVA PREDSJEDNICA ORGANIZACIJE MLADIH HSSa OKUČANI

412 0

Organizacija mladih HSSa Okučani bogatija za još 30 novih članova

Općinska organizacija mladih HSSa Okučana, na redovnoj Izbornoj skupštini održanoj u subotu 19.01.2013. u društvenom domu u Bodegraju dobila je novo vodstvo. Za predsjednicu je izabrana Tanja Matijević, za dopredsjednike Tomislav Miling i Miladin Savičić, a tajnički poslovi povjereni su Daliboru Ilinović. Izbornoj skupštini prisustvovalo je i 30 novo učlanjenih članova organizacije mladih HSSa Okučani koja je po broju članova druga organizacija poslije organizacije Mladih HSSa Rešetara u BPŽ koja broji 60 članova.

 

Novoizabrana predsjednica mladih HSSa Okučana predstavila je svoj plan rada, te najavila niz aktivnosti. Nastojati će poticati mlade da se uključe u njihov rad kroz humanitarnih i edukativnih akcija. HSS je jedna od prvih stranaka koja je u Okučanima aktivno uključila mlade ljude u kreiranje lokalnih politika’. Mlade ljude treba uključiti u sve aktivnosti u lokalnoj zajednici kako bi se što kvalitetnije izgradili te što prije preuzeli odgovornost za daljnji razvoj’, rekla je Matijević.

 

Među mnogobrojnim gostima svakako treba istaknuti i čelne ljude Brodskoposavskog HSSa, predsjednika ŽO HSSa Davora Vlaović, predsjednicu ŽO žena HSSa Hrvatsko srce Klaru Šćuka, povjerenika ŽO mladih HSS BPŽ Marka Marinović. Skupštini je prisustvovao i povjerenik organizacije mladih HSSa na nacionalnoj razini Mateja Orešković. Predsjednik OO HSSa Okučani Mario Bokulčić u svom obraćanju je istaknuo da osim osnaživanja HSSa kroz organizaciju mladih slijedi i jačanje organizacije žena Hrvatsko srce. (A. Stjepić)

Related Post