TEŠKO STANJE TRI SDTRADALE DJEVOJKE, JEDNE KRITIČNO

694 0

Mladom vozaču Deniju Županu (20), koji je prekjučer u Slavonskom Brodu na pješačkoj stazi BMW-om naletio na tri srednjoškolke i teško ih ozlijedio, istražni sudac Županijskog suda u Slavonskom Brodu Mirko Svirčević odredio je

jednomjesečni istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela utjecaja na svjedoke. Mladić dosad nije osuđivan, no imao je više prometnih prekršaja zbog kojih je prijavljivan.

 

Protiv njega će podnijeti kaznenu prijavu za izazivanje teške prometne nesreće. Dodajmo kako propisi određuju da vozači mlađi od 24 godine ne smiju voziti automobile jače od 80 kilovata, a BMW koji je vozio ima 110 kilovata. Prema zakonu, kaznu će dobiti i mladićev otac, a ona iznosi od 1000 do 3000 kuna.

 

Na Odjelu intenzivnog liječenja u slavonskobrodskoj Općoj bolnici gdje se liječe tri stradale petnaestogodišnjakinje, doznaje se da se kod dvije djevojke stanje postupno stabiliziralo i bolje je, no i dalje zahtijeva mjere intenzivnog nadzora i liječenja te svakodnevni kirurški tretman u operacijskoj sali.

Related Post