TENISKI TURNIR OP „VICTORIA“

1208 0

TENISKI TURNIR OP „VICTORIA“ ZAGREB – U subotu i nedjelju 08. i 09. studenog 2014. godine u Zagrebu je održan vrlo jaki teniski turnir OP „Victoria“ za djecu do 10 godina. Turnir je održan na zatvorenim teniskim terenima na

Zagrebačkom velesajmu, a podloga za igru je bila tepih. Organizator turnira je bio Teniski klub „Victoria“ iz Zagreba.

 

Na turniru je nastupilo ukupno 42 natjecatelja sa područja cijele Republike Hrvatske. Odličan nastup na turniru imao je i naš novogradiški mladi tenisač, Fran Rakonić.

 

U jakoj konkurenciji dječaka iz cijele države, Fran Rakonić je osvojio ukupno 2. mjesto u zlatnoj skupini što je uz plasman na završni masters turnir ovo najveći uspjeh u teniskoj karijeri ovog mladog sportaša.

 

U subotu se razigravalo po grupama gdje je Fran pobijedio i nositelja grupe iz Rijeke i tako osvojio prvo mjesto u grupi te se plasirao u zlatnu skupinu među najbolje mlade tenisače. Natjecanje je nastavljeno u nedjelju sa susretima od 1/8 finala pa do finala. U finalu je Fran Rakonić malo i nesretno poražen u jednom neizvjesnom i izjednačenom susretu tek u odlučujućem tie-breaku i to tijesnim rezultatom 7:5. Sve čestitke Franu na ostvarenom rezultatu.

 

Rezultati mečeva :

 

1. 1/8 finala Fran Rakonić (NG) – Tvrtko Petrlić (ZG) – 4:0

2. 1/4 finala Fran Rakonić (NG) – Erik Nikolić (ZG) – 4:0

3. 1/2 finale Fran Rakonić (NG) – Vid Justić (ZG) – 4:2

4. Finale Fran Rakonić (NG) – Antonio Voljavec (ZG) – 1:4, 4:0, 5:7

 

Autor Marko Brčić

Related Post

KK OBRTNIK NOVA GRADIŠKA

Autor - 22/12/2014 0
Ivona Đapić županijska prvakinja NOVA GRADIŠKA – U subotu 20. i nedjelju 21. prosinca 2014. godine održano je u Slavonskom…