UDRUGA GLUHIH I NAGLUHIH NOVA GRADIŠKA

664 0

NOVA GRADIŠKA, 18. studeni 2014. – Malonogometna i pikado ekipa Nove Gradiške je sudjelovala na III. međunarodnom turniru u malom nogometu koji je održano u Bosanskoj Gradiški 15. studenog 2014. godine.

 

Naime, to je bio treći turnir koji su organizirali domaćini odnosno Udruženje gluhih I nagluhih osoba Gradiška iz Bosanske Gradiške. Sudjelovali su ekipe iz Rijeke, Splita, Bosanske Gradiške, Banja LukEe( Vrbas A), Banja Luke (Vrbas B), Sarajeva, Jagodine i Nove Gradiške.

Malonogometna ekipa iz Nove Gradiška je osvojila II. mjesto. Po skupinama je imala osvojenih svih 6 bodova i u polufinalu pobijedila vrlo jaku ekipu iz Banja Luke “Vrbas”. U finalu je poražena od ekipe iz Sarajeva.

Uz mali nogomet smo imali i pikado natjecanje gdje su sudjelovali naši igrači te su osvojili tzv. “zlatnu sredinu” od 10 klubova. Zahvaljujemo se na domaćinima na organiziranom natjecanju.

Related Post

Minimalni poraz Sloge na startu

Autor - 25/08/2010 0
Nogometaši Sloge imali su danas debi u Četvrtoj hrvatskoj nogometnoj ligi, Istok. Odigrali su zaostalu utakmicu u Oriovcu protiv favorita Oriolika i…

Sutra 2. kolo Kupa

Autor - 07/08/2010 0
NOVA GRADIŠKA 7. kolovoza 2010. – Odigravanjem zaostalih utakmica završeno je i kompletirano 1. kolo Kupa u organizaciji Nogometnog središta Nova…