Teniski turnir parova “Bljesak 2013.”

748 0

U nedjelju 12. svibnja 2013. godine u organizaciji teniskog kluba

„Nova Gradiška – Slavonski biser“ završen je tradicionalni teniski turnir parova „Bljesak 2013.“ na teniskim terenima „Eduard“ koji se organizira svake godine povodom obilježavanja obljetnice vojno-redarstvene akcije Bljesak. Turnir je krenuo prošlu nedjelju ali se stiglo odigrati samo do polufinalnih susreta kad je zbog kiše morao biti prekinut. Na turniru su nastupili igrači iz Požege, Zagreba i Nove Gradiške. Nakon neizvjesnih i uzbudljivih susreta turnir su osvojili novogradiščani Danijel Gubić i Marijan Medunić pobijedivši u finalu također novogradiški par Marko Brčić / Aleksandar Jović. Treće mjesto osvojio je također novogradiški par u sastavu Igor Mendek / Davorin Lončarić.

 

U srijedu u Slavonskom Brodu je odigrano prvo kolo 1. i 2. županijske teniske lige. Ekipa TK „NG – Slavonski biser 1“ igrala je protiv ekipe „Šprajc THD“ i ostvarila dvije pobijede u pojedinačnim susretima koje su izborili Danijel Gubić i Marko Brčić dok susret parova nije odigran zbog kiše te će se naknadno odigrati.

 

Ekipa TK „NG – Slavonski biser 2“ igrala je protiv ekipe „Otprema“ i pobijedila ukupnim rezultatom 3:0. Pobijede u pojedinačnim susretima izborili su Marijan Medunić i Alen Ivanović, a u susretu parova par u sastavu Goran Nikiforov / Milan Prpić.

Related Post