TIGAR-BROD PONOVO NAJBOLJI HRVATSKI KLUB U LIGHT CONTACTU

2757 0

ZAGREB / SLAVONSKI BROD – Proteklog vikenda u Zagrebu održalo se posljednje ovogodišnje kickboxing natjecanje. “Croatia Open 2017” ugostio je 631 natjecatelja iz šest država i 88 klubova.

Za Tigar-Brod nastupilo je 9 članova koji su ostvarili odlične rezultate, te osvojili ukupno osam zlatnih, sedam srebrnih i četiri brončane medalje. Uz to proglašeni su za najbolji klub u light contact disciplini u jakoj konkurenciji 39 klubova, te su zauzeli ukupno drugo mjesto na natjecanju.

Zlata su osvojili: Jan Mikulić, Petra Mikulić, Mato Anušić , Erik Tomac, Katarina Rubil i Juraj Toth.

Dok su srebreni bili: Jan Mikulić, Mato Anušić, Gabriel Odobašić Silhan, Ivana Đaković, Filip Borojević
Uistinu treba pohvaliti sve borce koji su odradili sjajne mečeve, ali posebice osvajače odličja a najviše naravno one koje su na ovako jakom natjecanju osvojili zlatne medalje.
Klub je u ovako brojnoj i kvalitetnoj konkurenciji obranio titulu najboljeg kluba u light contactu, a Juraj Toth proglašen je najboljim seniorskim natjecateljem u light contactu.
Rezultati koji su postignuti na velikim natjecanjima ove godine vjerojatno će označiti i športski gledano najuspješniju godinu u povijesti kluba. Posebno su ponosni državnim prvacima, Katarinom Rubil europskom viceprvakinjom u full contactu i Matejom Lebom, svjetskim seniorskim prvakom u disciplini kick light.

Related Post