ŠTO SE U VRTIĆU RADI – Radost djece, roditelja i teta iz vrtića (FOTO)

563 0

NOVA GRADIŠKA, 16. lipnja 2011. – Kao i svake godine i ova vrtićka školska godina završila je svečano u Domu kulture programom koji su pripremili mali maturanti zajedno sa svojim tetama iz vrtića „Maslačak“ i „Radost“. Svojim nastupom, koji je odisao radošću i veseljem, oduševili su mame i tate, bake i djedove, braću i sestre koji su napunili

dvoranu Doma kulture. Sve ih je pozdravila Zdenka Zečević, ravnateljica Centra za predškolski odgoj „Grigor Vitez“ Nova Gradiška, posebno umirovljene djelatnike Centra, predsjednicu Upravnog vijeća Koraljku Hauskneht-Lasović i zamjenicu gradonačelnika dr. Ljepšu Rakas-Vujčić.

– Budimo zajedno ponosni što smo završili još jednu uspješnu pedagošku godinu – kazala je ravnateljica i poručila malim maturantima da sretno krenu u novi dio života na ponos svojih roditelja i svih djelatnika Dječjeg vrtića Nova Gradiška.

Djelatnike Dječjeg vrtića, umirovljene djelatnike, roditelje i djecu pozdravila je dr. Ljepša Rakas-Vujčić u ime Grada Nova Gradiška i gradonačelnika Josipa Vukovića. – Završila je jedna vrtićka školska godina, jedna generacija malih maturanata je stasala, odlazi iz vrtića i kreće u novo životno razdoblje i školu gdje će imati niz novih obveza i dužnosti – kazala je zamjenica gradonačelnika i djeci zaželjela puno zdravlja i sreće.

Prije predstave u holu Doma kulture mogla se razgledati izložba dječjih likovnih ostvarenja.

 

Related Post