EDUKACIJA NEZAPOSLENIH ŽENA ZA RAD NA RAČUNALU

437 0

16. lipnja 2011. – U sklopu provedbe projekta “Budi poslovna – budi konkurentna” koji financira Europska unija, a provode partneri Brodsko-posavska županija i Područna služba Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Slavonski Brod započeo je prvi dio edukacijskog ciklusa pod nazivom “Osnovni tečaj informatike”.

U ime partnera prisutne polaznice edukacije pozdravili su Stjepan Bošnjaković, pročelnik UO za gospodarstvo Brodsko-posavske županije i Marko Neretljak, pročelnik Područne službe Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Slavonski Brod. (bpz.hr)

 

Tečaj je namijenjen nezaposlenim ženama svih dobnih skupina koje se prvi puta susreću s radom na računalima ili imaju djelomično znanje i žele ga unaprijediti. Edukacijom se nastoji povećati njihova konkurentnost na tržištu rada.

Polaznice su izabrane na temelju kriterija za selekciju, odnosno anketnih upitnika. Edukacija će trajati 40 sati po grupi i održavat će se u Slavonskom Brodu i Novoj Gradiški tijekom lipnja i srpnja.

Related Post

BRODSKO-POSAVSKA ŽUPANIJA

Autor - 30/07/2016 0
SLAVONSKI BROD – U posjeti Brodsko-posavskoj županiji boravili 29. srpnja ministrica socijalne politike i mladih Bernardica Juretić sa suradnicima i…

POLICIJA POZIVA GRAĐANE

Autor - 01/02/2014 0
Policijska uprava brodsko-posavska organizira prepoznavanje pronađenih i napuštenih stvari, u razdoblju od 3. do 10. veljače 2014. godine, u vremenu…