Tradicionalni božićni koncert u organizaciji Narodne knjižnice i čitaonice „Grigor Vitez“

626 0

GORNJI BOGIĆEVCI – 23. prosinca 2018. godine u organizaciji Narodne knjižnice i čitaonice „Grigor Vitez“ Gornji Bogićevci održan je dvanaesti po redu Božićni koncert u Hrvatskom seljačkom domu u Gornjim Bogićevcima.

Bilo je kao i svake godine veselo, raspjevano i u Božićnom ozračju kojemu su svakako svojim nastupom doprinijeli svi izvođači počevši od onih najmanjih i najmlađih članova KUD-a „Starča“ – dječje folklorne skupine, srednje, pa do izvorne skupine KUD-a uz pratnju tamburaša koja se predstavila s Božićnim običajima. Svojim nastupom počastili su nas i učenici PŠ Gornji Bogićevci i Smrtić recitacijama i igrokazima. A prekrasnim, tradicionalnim pjesmama razveselili su sve posjetitelje i članovi Udruge umirovljenika Gornji Bogićevci kao i crkveni zbor Župe Duha Svetoga.

Svi koji su tu večer bili u našem domu, naši dragi gosti, brojni domaćini, svakako su uživali slušajući Božićne pjesme i običaje i tako osjetili radost Božića u svojim srcima. A prigodne Božićne čestitke neka ih podsjećaju na koncert i radost Isusova rođenja.

Božićno svjetlo neka istinski sja u svima nama do idućeg Božića i Božićnog koncerta.

Related Post